16 Mayıs 2012 Çarşamba

Penisteki siğillerin tedavisi

Penisteki siğillerin tedavisi 
Penisteki siğillerin bitkisel tedavisi 
Penis siğili genellikle HPV enfeksiyonu en çok cinsel ilişki sırasında bulaşır. Son yıllarda özellikle bu hastalığın görülme oranının giderek arttığını gösteren bir çok rapor yayınlandı .  HPV enfeksiyonu ile ilgili en önemli risk faktörleri yaş ve cinsel  partner sayısıdır.
Penisteki siğiller en çok aktif cinsel döneminde  ve gençlerde görülür. Amerikada yapılan tıbbi bir bir çalışmada  22-23 yaşındaki kadınlarda % 55, 30-50 yaşlar arasında % 32 oranında HPV enfeksiyonu görüldüğünü bildirmiştir.
Bu virüs ile enfekte kadınların erkek partnerlerinde yapılan  asetik asit testi ve penisi görsel şekilde incelemeye olanak sağlayan  penoskopi ile % 50 oranında  erkek genital gölgesinde HPV ile ilgili lezyon gösterilmiştir.

Penisteki siğil enfeksiyonu erkeklerde en fazla sünnet derisine  yerleştiği için sünnetlilerde bu siğilin görülme olasılığı  daha düşüktür.
penis siğili
Türkiye’de kadınlarda HPV enfeksiyonu sıklığı hakkında bir bilgimiz yok, ancak çok eşliliğin batı toplumuna göre daha az olması ve erkeklerde sünnetin  koruyucu etkisi nedeniyle bu oranın daha az olması beklenmektedir. Fakat son yıllarda özellikle gençlerde HPV virusu oldukça önemli bir oranda daha sık gözlenmektedir.

Cinsel yolla bulaşan HPV’ virüslerinden den korunmak için sadece prezervatif kullanmak genellikle yeterli olmamaktadır.
Çünkü virüsü, cinsel ilişki sırasında temas eden bütün cilt bölgelerinden bulaşabilmektedir. Ayrıca virüsün bulaşması için tam bir cinsel ilişki yaşamakta gerekmemektedir.
Genital bölgeye yakın kasık arasında virüs taşıyan bir kişi başka bir kişinin dış genital bölgesiyle sürtünme yolu ile temas etmesi halinde de virüs  ciltten cilde geçebilmektedir. Bu şekilde bakire kızlarda sürtünme yolu ile cinsellik yaşandığı zaman bu virüse bağlı genital siğiller sıklıkla görülmektedir.
Lakin yinede tam olarak korumasa da prezervatif kullanımı bu virüsten den korunma için vazgeçilmez ve şu anda  en iyi yöntemdir. Unutulmamalıdır ki, cinsel yolla geçen hastalıklar genellikle 2-3 tanesi bir arada bulunurlar ve taşıyıcı olanlar hepsini bulaştırabilirler.
penisteki siğil
Peki penisteki siğillerden nasıl kurtulabiliriz?
Endişelenmeyin penisteki siğillerden kurtulmanın en etkili tedavisi bitkisel bir yöntem ile en kısa sürede kurtulabilirsiniz.
Şu unutulmamalıdır ki her siğilin tedavisi aynı değildir.Özellikle penisteki siğiller. Aynı bitkisel tedaviyi her siğil tipine uygulamanız oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Doğal tedavi yöntemleri uygulayacaksanız mutlaka bir uzmandan bu konuda destek almanız gereklidir. Bunun için siğillerle mücadele için hazırlanmış olan, penisteki siğillerden 5 gün gibi bir sürede kurtulmanızı sağlayacak, Siğillere Son kitabındaki bitkisel metodla penis siğiline son verebilirsiniz.
Yanında bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için gerekli harika bir kaynak da içeren toplam 62 sayfalık bu kaynak sizi bu konuda daha bilinçli hale getirecek ve istenmeyen sonuçlar doğmasını önleyecektir.
Siğillere son kitabı ile ilgili detaylı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

3 Mayıs 2012 Perşembe

Siğillere son kitabı nedir ?

Siğile son

Siğillere son kitabı vücüdun herhangi bir bölgesindeki siğillerle mücadele için hazırlanmış ve siğillerden 5 gün gibi kısa bir sürede kurtulmanızı sağlayan bitkisel tedavi yöntemini anlatmaktadır.

Siğillere Son kitabındaki bitkisel tedavi ile pekçok kişi siğillerinden kurtulmuştur.
Siğillere son kitabı dijital bir e-kitap formatında olduğundan dolayı saat gecenin 3ü bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek uygulamaya başlayabilirsiniz.

Siğillere son kitabını aldığınızda yanında bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için gerekli harika bir kaynak da içeren toplam 62 sayfalık kitapları okumanız sizi bu konuda daha bilinçli hale getirecek ve istenmeyen sonuçlar doğmasını önleyecektir.
Siğillere son kitabını kullananların yorumlarını okumak yada kitabı bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.