9 Temmuz 2012 Pazartesi

El siğilleri tedavisi

El siğili
El siğilleri tedavisi 
El siğilleri genelde el parmakları, tırnak çevresi ve el üzerinde gelişme gösterirler ve çoğunlukla derinin tahrip olduğu alanlarda örneğin tırnak yeme ve tırnak etlerini koparma alanlarında gelişir.

El siğilleri tedavi edilmeli midir?
Genelde çocuklardaki el siğiller tedavi edilmeden de aylar veya yıllar içerisinde kendiliğinden iyileşebilir. Fakat yinede siğiller ağrılı , hızla çoğalma gösteriyorsa ve bothersome ise tedavi edilmeleri gerekir. Erişkinlerde çocuklardaki gibi hızlı ve kolayca yok olma söz konusu olmadığından bir an önce tedavi edilmelidir.
Bazen eski bir siğil gider gitmez bir yenisi çıkar çünkü  tedaviden once eski siğilden etrafa  virüsler sıçramıştır. Bu anne siğilin bebek siğil doğurmasına benzetilebilir. Bunu engellemenin en iyi yolu virus dağılmadan siğilleri hemen tedavi etmektir.
El siğilleri nasıl geçer?
El siğillerimizle mücadele ederken ilk öncebir hekime başvurmamız en doğru olanıdır ancak malesef ki siğillere sebep olan HPV virüsü için kesin bir tedavi bulunmamaktadır. Bu yüzden pekçok kişi eldeki siğiller için doğal tedavi yöntemlerine başvurur
Eldeki siğiller ve el siğillerinin  tedavisi ile ilgili detaylı bilgiyi buradaki yazıdan inceleyebilirsiniz.


İlgili aramalar;siğil duası, hpv virüsü, siğillerden kurtulma, yakma,genital siğiller, cinsel siğil, yüzdeki, eldeki, siğil tedavisi, siğillerin, bitkisel tedavisi, ayaktaki siğil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder