14 Temmuz 2012 Cumartesi

Siğil Duası ile Siğil Tedavisi

Şu bir gerçek ki her zaman söylendiği gibi herşeyin başı sağlık.Ne demişler olmaya devlet cihanda bir nefes sıhat gibi'
Siğillerde bizim bu sıhhatimizi bozan hatta psikolojimizi alt üst eden oluşumlar olarak malesef hayatımızn bi döneminde karşımıza çıkıyor.Ama napalım başa gelen çekilir demişler ve ayrıca derdi veren Allah dermanınıda hiç şüphesiz ki verir yeterki biz aramasını bilelim.


Bunun içinde elbetteki dua şart.Yani vücüdumuzun herhangi bi yerinde siğil çıktıysa siğil için dua ve siğil duası etmek gerekir.Çünkü yer gök dua ile demişler.
Yalnız şu varki sadece siğil duası değil her an her zaman dua etmemiz gerekli diye düşünüyorum.Yani başımıza herhangi bir olay gelmese bile normal hayatımızda bile dua haytımızın bir parçası olmalı.


Gelelim siğil duası ile siğil tedavisine; Siğil için özel bir dua varmı bilmiyorum fakat bence siğil için bile dua aramak yerine yaratıcımıza içtenlikle yalvararak dua ettiğimiz zaman zaten O bizim neremizde ne dert var en iyi bilen yaratıcımız bizim içten yalvarmamızı kulak ardı etmez diye düşünüyorum.
Çünkü bir yerde okumuştum siz isteyin bende vereyim diye buyurmuş yaratıcımız.Evet biz siğil için duayı daha doğrusu şifayı O ndan isteyeceğiz.Fakat bunun yanındada O nun yarattığı sebeblerede yapışmalıyız.


Pek çoğuna ot dediğimiz birçok şifa kaynağı bitkiler yaratmış ve bunlarıda bizim istifade etmemiz için bizlere sunmuş.
Bu yüzden şifayı aramayıda bize bırakmış.
Siğillerden kurtulmak içinde siğil için dua ederken siğil duası ile beraber bu şifalı bitkileride gözönünde bulundurun derim.Geçmiş olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder