10 Temmuz 2012 Salı

Siğillerden nasıl kurtulurum?



Siğillerden nasıl kurtulurum?
Pekçok kişi siğillerden nasıl kurtulurum,siğillerin tedavisi nedir?gibi birçok arama yaparak siğillerin tedavisi ile ilgili şifa aramaktadır.
Siğil en çok çocuklarda ve gençlerde görülen bir hastalık olmakla beraber kişisel bir genetik yatkınlık dolayısı ilede siğil oluşabiliyor.Siğiller, özellikle ortak kullanım alanları ve eşya aracılığıylada bulaşabiliyor. 
Bedenimizde bulunan deri kabartıları olarak bilinen ve bulundukları bölgede görünümü bozan, ayrıca dokunulduğunda kabalaşma hissi uyandıran ve  rahatsızlık veren siğiller, rahatlıkla çevremize yayılabiliyor. 
Genel olarak halk arasında “siğil” olarak bilinen ve tıp ta ise “verruka vulgaris” olarak adlandırılan hastalık, derinin üst tabakasına ve mukozalara yerleşen HPV (human papilloma virüs) enfeksiyonuna bağlı olarak beliriyor.
Kişilerin yaklaşık yüzde 10’unda görülülen siğiller, çocuklarda ve gençlerde daha sık ortaya çıkıyor. Lezyonların görüntüsü vucudun yerleştiği bölgelere ve virüsün tipine bağlı olarak değişiyor.

Özellikle tırnak yeme alışkanlığı olanlar kişilerde tırnak etrafına yayılım bazen dilde rastlanabilmektedir. Bilhassa eldeki siğillere dikat etmekte fayda var. Elinde siğil bulunan anneler çocuklarında alt temizleme esnasında bulaşma ile makat ve genital bölgede siğillerin bulaşmasına neden olabileceklerini unutmamalıdırlar.

Siğillerin belirtileri, tanısı,teşhisi kadar tedavisi de önemlidir. Öncelikle bu konuda doğru teşhis konulmalı sonra uygun tedavi yöntemi ile tedavi edilmesi gerekir.
Siğiller nasıl tedavi edilir?
Siğillerin tedavisinde dondurma,yakma,cerrahi yöntemin yanı sıra bitkisel tedavi yöntemleri de kullanılmaktadır.

Siğillerin tedavisinde ilk önce bir hekime başvurmamız en doğru olanıdır ancak malesef  siğillere sebep olan HPV virüsü için kesin bir tedavi bulunmadığından dolayı pekçok kişi siğiller için bitkisel doğal tedavi yöntemi uygulayarak siğillerinden sonsuza kadar kurtulabilmektedir.
Bu bitkisel doğal tedavi yönteminin anlatıldığı Siğillere Son kitabında en etkili denenmiş doğal tedavi yöntemleri siğil türlerine göre ayrılmış ve anlaşılır bir dille açıklanmış. 
Siğillerin doğal tedavilerinin ve bağışıklık sistemini güçlendiren ipuçlarının yeraldığı Siğillere Son Kitabı ile ilgili detaylı bilgiyi buradan inceleyebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Siğillerinizden kurtulmanız için size şu ürünü öneririm.Siğillere Son

    YanıtlaSil