19 Temmuz 2012 Perşembe

Human papilloma virus nedir?

Human papilloma virus
Bu yazıyı okuduğunuza göre büyük bir ihtimalle sizde hpv virüsü yani bunun açılımı human papilloma virus bulunuyor veya bu Human papilloma virus  nedir?diye bilgi edinmek te istiyor olabilirsiniz.
Şayet Human papilloma virus  taşıyorsanız ki buna siğilde diyebiliriz. Bu virüsün bulunduğu bölgeye göre  farklılık gösterebilir.

Bu Human papilloma virusün 100 e yakın çeşidi var.Mesela bunların bir kısmı ellerde ve ayaklarda oluşur.Bazıları ise genital bölge diye adlandırılan cinsel organlarda veya çevresinse görülür.
Genital bölgede bulunan Human papilloma virus genellikle cinsel yolla bulaşır yani buna bütün cinsel aktiviteleri dahil edebiliriz.

Erkeklerde oluşan  Human papilloma virus erkekte penis ucunda ve çevresinde bulunurken kadınlarda rahim ağzında ve vajina ile makat bölgesi arasında görülür.

Bundan daha önemliside Human papilloma virusün eğer zamanında dedavi edilmesse erkeklerde penis kanserine,kadınlarda ise rahim ağzı kanserine neden olur.
Erkekte hpv tedavisi için buradaki yazıda detaylı bilgiyi önceden vermiştik penisteki siğillere çözüm arayanlar buradan bilgi edinebilirler.

Hpv virüsü ve hpv tedavisi içinde daha önce buradaki yazımdada bilgi verdiğimizden dolayı sözü fazla uzatmadan şayet Human papilloma virus  yani hpv taşıyorsanız bir an önce hpv kesin tedavi yöntemi olan hpv bitkisel tedavi sine bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder