18 Temmuz 2012 Çarşamba

Erkeklerde Hpv Tedavisi

Bu yazımızda sizlere; erkeklerde hpv tedavisi,hpv bitkisel tedavi, hpv nedir ve hpv tedavisi ile ilgili önemli bilgilerden bahsedeceğiz.
HPV virüsü yani siğil, insanlarda enfeksiyona neden olan bir tür virüstür. HPV virüsünün 100 civarında da çeşidi bulunur.

Bu Hpv nin bazıları elde ve ayaklardaki siğillere neden olurken, bazıları ise cinsel bölgede erkeklerde penis ucu ve çevresinde ortaya çıkan genital siğillere ya da başka bir adıyla kondiloma yol açarlar.
HPV'nin yaklaşık 20 türü genital cinsel bölgede enfeksiyonlara neden olmaktadır.

Erkeklerde Hpv tedavisi ve önemi

HPV erkeklerde genital siğillere yol açarak erken tedavi edilmesse erkeklerde penis kanserine neden olabilmesidir.Erkeklerde Hpv penis ucunda ya da çevresinde görülür.

HPV virüsü her türlü cinsel ilişki ve ciltten cilde temas yolu ile de kolaylıkla bulaşabildiğinden cinsel yönden aktif olan kadın ya da erkek herkes HPV enfeksiyonları açısından risk altındadır.

Yaşamının herhangi bir döneminde birden fazla partneri olanlar ve partneri daha önceden birden fazla kişiyle ilişkide bulunmuş kişiler ayrıca cinsel yaşantısı erken yaşta başlayanlarda Hpv virüsü açısından her zaman risk altındadır.


Erkeklerde Hpv Tedavisi
Erkeklerde hpv tedavisi ilk öncelikle bağışıklık sistemi ile doğrudan orantılıdır.
Malesef Tıpta HPV'ninkesin bir tedavisi yoktur.
Burada en önemli faktör kişinin bağışıklık sistemi ile ilgili olduğu için hpv nin en etkili tedavisi hpv bitkisel tedavi yöntemidir.
Hpv bitkisel tedavisi için detaylı bilgiyi buradaki yazıda bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder